Pc Langstraat Computer Service
Kwaliteit computer service
bij Pc Langstraat!


Uw adres voor reparatie, onderhoud en hulp
aan uw computer, laptop en netwerk
in de regio Waalwijk en omstreken

Pc Langstraat Computer Service staat voor u klaar

Onze monteur komt bij u thuis of op kantoor voor reparaties en onderhoud aan uw computer, laptop of netwerk. Ook voor hulp en advies bent u bij Pc Langstraat aan het juiste adres.

Reparatie
Computers die traag of zelfs helemaal niet meer opstarten, spyware en virussen die uw computer het leven zuur maken, een instabiele internetverbinding... Het zijn allemaal problemen die zomaar kunnen optreden en waar u zelf misschien niet zomaar uitkomt. Maar geen probleem voor Pc Langstraat. Wat voor probleem u ook heeft met uw computer, laptop of netwerk, wij lossen het zo snel mogelijk voor u op. U kunt met alle computermerken bij ons terecht, waaronder HP, Lenovo, Dell, Asus en Acer. Pc Langstraat is gespecialiseerd in het oplossen van hard- en software problemen. Neem een kijkje op onze computer- en laptop reparatie pagina's voor een uitgebreid overzicht van wat wij voor u kunnen doen.

Bel ons voor het maken van een afspraak: 06-17923238


Onderhoud
Een goed onderhouden computer functioneert beter, sneller, gaat langer mee en heeft minder kans op problemen. Daarom adviseert Pc Langstraat uw computer eens in de zoveel tijd van professioneel onderhoud te voorzien. Onderhoud aan uw computer wordt altijd binnen een uur verricht. De computer wordt van binnen stofvrij gemaakt, opgeschoond, gecontroleerd op fouten, eventuele virussen/spyware worden verwijderd, etc. Heeft u een bedrijf met meerdere computers die u wenst te voorzien van periodiek onderhoud? Neem contact met ons op voor de service mogelijkheden.

Laptop of computer kapot? Pc Langstraat Computer Reparatie!


Hulp
Ziet u door de bomen het bos niet meer bij de aanschaf van een nieuwe computer, of heeft u gewoon wat hulp nodig bij het gebruik van de computer? Neem contact met ons op voor advies en hulp op maat. Wij kunnen ook uw nieuwe internet verbinding van bijvoorbeeld Ziggo of KPN aansluiten en een stabiel en veilig wifi signaal configureren. Kijk voor meer informatie hierover op onze internet aansluiten pagina.

Pc Langstraat, Computer Service van A tot Z